Джипове, пикапи и гюруци

ТИР КОМПЛЕКТ изработва първокласни функционални покривала за джипове, пикапи, камиони и други превозни средства. Покривалата са идеална и лесна защита на всяко моторно превозно средство срещу неблагоприятни атмосферни условия и външни фактори, които могат да предизвикат повреждане, корозия и измърсяване. Всеки сезон носи опасност за автомобила – дъждовете, снегът, силният вятър и слънцето постепенно, но необратимо увреждат боята и металните части на превозните средства. А всеки шофьор знае, че тези ремонти са едни от най-скъпите и изискват усилия, за да намерите добър майстор и качествени части.
Висококачествените покривала за джипове на ТИП КОМПЛЕКТ Ви гарантират истинска защита и от натрупване на прах и мръсотия, които увреждат и най-добрата боя на автомобила. Покривалата са произведени от първокласен винил, който е много устойчив на външни влияния. От нас очаквайте да изработим продукта с точни размери за Вашия автомобил, така че да прилепва плътно и да не позволява навлизането на дъжд, сняг и мръсотия в купето или товарното отделение на камиона или пикапа. Цветовете и модела избирате Вие, а нашите специалисти ще Ви дадат насоки за оптималния за Вас вариант.

Висококачествени покривала за джипове

Покривалата разполагат с необходимите крепежни елементи – въртящи се копчета или капси, набор от самонарезни винтове с гумени шайби за закрепване на покривалото към кабината на автомобила, както и колани, с които да приберете артикула, когато не го използвате. Предлагаме и възможност за поставяне на напречни джобове по широката част на покривалото, в които могат да се поставят профили за по-плътно прилепяне към автомобила.

Забравяте трудоемкото почистване на сняг и лед през зимата, ужасното нагряване на автомобила през лятото и получавате по-ниска температура в горещите сезони и по-висока при минусови температури. Избирате лесен, функционален, ефикасен и икономичен начин да удължите живота на превозното си средство, осигурявайки му защита от неблагоприятните атмосферни условия навън. А ние работим прецизно и бързо и използваме материали с доказана дълготрайност.

Имате нужда от покривала?
Получете персонална оферта за висококачествени изделия!

+359 888 959 340 Онлайн запитване