Сенници и тенти

Нуждаете се от уютно кътче, където да почивате след натоварения си ден? Местенце, където клиентите Ви да имат незабравими мигове? Доверете се на фирма ТИР КОМПЛЕКТ и първокласните ни тенти и сенници. Направете от терасата или балкона желано място за почивка, четене или разговор със семейството и приятелите. Оборудвайте двора си с прохладен кът за отмора и приятни моменти с близките. „Засенчете“ конкуренцията със стилно и привлекателно от пръв поглед дизайнерско решение за ресторанта, магазина или обекта си.
Ние от ТИР КОМПЛЕКТ Ви предлагаме многообразни варианти за тенти и сенници, които Ви гарантират дълготрайност и красота. Разработваме изцяло индивидуални решения в зависимост от спецификите на мястото, предназначението, сградата и разположението ѝ. Работим с материали с доказан произход, за да Ви гарантираме сигурност и при най-неблагоприятните климатични условия. И още един плюс – материалите, с които работим, са специално разработени да не задържат мръсотия и прах и подлежат на лесно и безпроблемно почистване.

Първокласни тенти и сенници

Предлагаме разнообразие от устойчиви задвижващи механизми, артикули с модерен и стилен дизайн, които се експлоатират изключително лесно и не изискват сила. С тях си осигурявате перфектен баланс на топлина и светлина и създавате уют. Тентите и сенниците Ви защитават от дъжд и вятър и преобразяват пространството. Вариантите за форма, задвижване, цвят и материал, от който да се изработят, са безброй. Едно е сигурно – ние Ви гарантираме, че нашите артикули няма да се прокъсат и да избелеят, а механизмите им ще работят като нови и след години експлоатация.

Избирате между плат и PVC, със задвижване чрез манивела, въже или мотор и модели с различно чупещо рамо. Нашите специалисти ще Ви насочат към оптимални решения за Вашата градина, двор, детска площадка, търговско и ресторантско пространство, тераса, балкон или беседка. Разгледайте успешно завършените ни обекти, за да се уверите, че на нас се доверяват собственици на вили, малки семейни бизнеси, големи търговски вериги и модерни елитни ресторанти.