Куполи за градина и джакузи

Уникален дизайн
Нашите стилни СПА капсули са с уникална кристална форма и био-резонансни пропорции.

Функционалност
Спа капсулата ви позволява да се наслаждавате в пространство на уют, независимо от времето навън – при студ и вятър, при дъжд и сняг, денем и ноюем. Тя предпазва от прах, замърсяване. Осигурява удобство за събличане и съхраняване на халати и кърпи. Намалява разходите за поддръжка и отопление на водата. Прозрачното покривало позволява естествено слънчево отопляване на капсулата дори през симата, а прозорците и атика, осигуряват добра вентилация и свежест през лятото.

Комфорт
СПА капсулата ви обгръща и създава интимно пространство за вашето джакузи или вана. Естественото дърво създава уют, койот ви помага да се отпуснете и насладите на преживяването както никога преди. Прозрачното покритие позволява да се любувате на гледката около вас през деня и на звездното небе през нощта.

Лесна поддръжка
Благодарение на употребата на Сибирска Лиственица, конструкцията не се нуждае от лакиране и поддръжка. Дървото стареейки, ще променя своя цвят, но неговата здравина и красота ще бъдат неизменими.

Качество
Нашите СПА капсули са изработени с внимание и прецизност, а основният материал е благородната дървесина от Сибирска Лиственица.

Надежност
Ние използваме устойчиви материали и елементи с най-високо качество, а липсата на химически обработки и бои, осигурява гаранция за вашето здраве и грижа за природата около нас.